شنبه ۱ دی ۱۴۰۳ - Saturday 21 December 2024
کد خبر : 1801
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 ژانویه 2018 - 17:04
482 بازدید

سامسونگ نانوکامپوزیتی برای افزایش سرعت شارژ باتری ساخته است 

سامسونگ نانوکامپوزیتی ساخته که می‌تواند سرعت شارژ باتری‌های یون لیتیم را افزایش دهد. در این نانوکامپوزیت از توپ‌های گرافنی استفاده شده‌است؛

samsung-graphene-ball_1024

سامسونگ نانوکامپوزیتی ساخته که می‌تواند سرعت شارژ باتری‌های یون لیتیم را افزایش دهد. در این نانوکامپوزیت از توپ‌های گرافنی استفاده شده‌است.
مؤسسه‌ی فناوری‌ پیشرفته سامسونگ مواد جدیدی برای تولید باتری ارائه کرده که با استفاده از آن می‌توان سرعت شارژ باتری‌های یون لیتیم را ۵ برابر افزایش داد؛ در ساخت این باتری‌ها از توپ‌های گرافنی استفاده شده‌است. سامسونگ خبر ارائه‌ی این فناوری را اواخر ماه نوامبر منتشر کرد.
از نظر تئوری، باتری حاوی توپ‌های گرافنی تنها ۱۲ دقیقه زمان نیاز دارد تا ۱۰۰ درصد شارژ شود. البته چنین دستاوردی از گرافن قابل انتظار است؛ ماده‌ای که به دلیل خواص منحصر به فرد کاربردهای وسیعی در صنایع مختلف پیدا کرده است.
محققان این پروژه به رهبری سون این هیوک، ساز و کار جدیدی ارائه کرده‌اند که به آن‌ها اجازه‌ی تولید انبوه گرافن را به‌صورت ساختار سه بعدی می‌دهد. در این فناوری از سیلیکا برای تشکیل ساختار سه بعدی استفاده شده‌است.
در این فناوری از توپ‌های گرافنی هم در آند و هم در کاتد باتری یون لیتیم استفاده می‌شود. این توپ‌ها به‌عنوان لایه محافظ در این باتری مورد استفاده قرار می‌گیرند.
این دستاورد شرکت سامسونگ یک پیشرفت بزرگ در فناوری باتری محسوب می‌شود، پیشرفتی که مدت‌ها بود انتظار آن می‌رفت. سال‌هاست که فناوری ساخت باتری تغییرات محسوسی نکرده است. باتری‌های یون لیتیم در حال حاضر در بسیاری از ادوات الکترونیکی از تلفن همراه گرفته تا خودروهای الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
افزایش ظرفیت باتری‌ها یکی از مسائل مهم در سنجش عملکرد باتری است. سرعت شارژ شدن نیز یکی دیگر از مشخصه‌های باتری‌ها تلقی می‌شود که لازم است بهبود یابد.
باتری‌هایی که با استفاده از این فناوری ساخته می‌شوند، از سرعت شارژ بالایی برخوردارند و در عین حال در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد بسیار دوام هستند. به اعتقاد مسئولان شرکت سامسونگ، مقاومت گرمایی بالا، نقش بسیار مهمی در تولید باتری خودروهای الکتریکی دارد.
سامسونگ با صرف هزینه‌ای پایین، موفق به ساخت کامپوزیت‌های چند کاره با استفاده از توپ‌های گرافنی شده‌است.

نویسندگان :
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
ارسال نظر شما
انتشار یافته : ۰ در انتظار بررسی : 5
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات